Pre

Een goede voorbereiding is ook bij onze producties het halve werk! Vanaf het moment dat de content duidelijk is, gaan we opzoek naar de perfecte locatie, het juiste model en de passende styling. Ook regelen wij crew, van fotograaf tot audio-guru, en de complete logistiek, van vlucht tot hotel. Fensink is wat det betreft een echte one-stop-shop.

Tijdens

Uitstekende belichting, de nieuwste apparatuur en een ervaren crew die voor een optimale sfeer zorgen. Precies passend bij watje voor ogen hebt. Het beste team aan creatievelingen, die je productie met hoofd en schouders boven de anderen laat uitsteken. Kwaliteit is de maatstaaf, en voor ons zo vanzelfsprekend dat we dit leveren bij alles wat we doen.

Post

De post productie is het zetten van de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i. We streven in onze gehele productie naar perfectie en zullen aan de hand daarvan een geweldig eindproduct opleveren. We hebben maar 1 doel in onze post-productie, en dat is aanbevolen worden bij nieuwe relaties door tevreden bestaande klanten.

Je krijgt bij Fensink meer dan alleen een shoot, wij denken verder met je mee!

Snapsby.nl @20120524-3600 2
lassen cortenstaal plantenbak terrea

De kern van onze content en het meest belonende output wanneer jouw merk zichzelf wil promoten op social media.

 

 

 

 

 

 

 

De essentie van beweging op beeld vastleggen is op zichzelf al magisch, laat staan wanneer je het gebruikt voor de promotie van je product. Meer variabelen dan foto, dus meer authenticiteit als merk.

 

 

 

 

 

 

 

High end, custom made graphic and audio design to bring your production to the next level.

Hoge kwaliteit op maat gemaakte grafische- en audio designs om je productie naar het volgende level te brengen.

Fensink is een one-stop-shop voor al uw producties. Van concepten tot het eindresultaat, samen gaan we voor de perfecte promotie.

Abonneer je op onze social media kanalen en blijf up to date van het laatste nieuws van onze crew!

© 2021 All rights reserved. Developed at Clientica, theme Zoe.
Scroll to top